Izgiland birodalom kicsiknek és nagyoknak!

Jogi nyilatkozat

Izgiland

Az Izgiland Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalának megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Az Izgiland Kft. weboldalának szöveges, képi tartalma és szerzői jogai a céget illetik meg.  Az Izgiland Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül, tilos a weboldal tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni.

A honlapon megjelent adatok, szolgáltatások tájékoztató jellegűek, az esetleges elírásokért, pontatlanságokért Izgiland Kft. nem vállal felelősséget.  Az Izgiland Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa vagy átdolgozza vagy elérhetőségét megszüntesse, továbbá nem garantálja, hogy a weboldalához való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

Az Izgiland Kft. honlapján megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cég neve és logója az adott cég védjegye.

Az Izgiland Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez az Izgiland Kft. weboldala kapcsolódna.

Az Izgiland Kft. nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

Az www.izgiland.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezheti saját felületén, pl: link oldalon vagy egyéb a honlap tartalmába vágó weboldalon.

Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki, és ebben az esetben erről előzetes engedélyét kérjük.

Az Izgiland Kft. továbbá fenntartja jelen Jogi Nyilatkozat megváltoztatásának jogát, amelyeket saját hatáskörében eszközöl, de erről minden esetben a weboldal ezen részén értesíti felhasználóit.