Várnak az izgi, egyedi

Játékok

Gumi vonat

Gumi vonat

A gumi vonat, egy kukac formájú játék, amiben különböző akadályokat kell kikerülnötök, hogy kijuthassatok belőle. A legkisebbeknek is élményt, szórakozást nyújtanak.

Viziló

Viziló

A vízilovak folyamatosan ki-be mászkálnak a vízből, nektek pedig gyorsan lekell csapnotok őket, hogy minél több pontot szerezhessetek. Zsetonos játék.

Trambulin

Trambulin

Egy trambulin is jó, de mit szóltok egyszerre hathoz? Ugráljatok, gyakoroljatok, fejlesszétek akrobatikus képességeiteket!

Szafari

Szafari

Irány a Safari, válasszatok egy állatot, és irányítsátok kedvetek szerint! Az állatok kézzel és lábbal irányíthatók. Zsetonos játék.

Segák

Segák

Pattanjatok a volán mögé, és éljétek át az autóversenyzők életét, egy virtuális világban! Zsetonos játék.

Rodeó süsü

Rodeó süsü

A játék célja, hogy minél tovább maradjatok Süsü hátán, de vigyázzatok, trükkös mutatványokra képes! Biztonságos rodeó élmény kisgyerekeknek. Zsetonos játék, és használatához animátor szükséges.

Ping pong

Ping pong

Fejleszti a motoros képességeket, az egyensúlyt, javítja a koncentrációt és az agyi tevékenységet! Gyertek, és játsszatok párosban vagy négyesben!

Nagy légvár

Nagy légvár

Másszátok meg az Izgiland legmagasabb pontját, és élvezzétek a jól megérdemelt nagy csúszást! Ki lesz az első?

Motor

Motor

Éljétek át a versenymotorozás virtuális élményét! Húzzátok a gázt, itt nincsen határ! Zsetonos játék.

Mókus

Mókus

Pattanjatok fel a a mókusra! Fejleszti az egyensúlyérzéket, ráadásul aranyos arcával rögtön felkelti a kisebb gyerekek érdeklődését. Zsetonos játék.

Mászófal

Mászófal

Mászófal kicsiknek, ami izgalmas kihívásokat nyújt. Ha lehuppannátok sem kell aggódni, szivacs vigyázz rátok.

Mászó ketrec

Mászó ketrec

Ki lesz a leggyorsabb mászó? Másszatok egyre feljebb és feljebb, hódítsatok meg újabb szinteket, míg fel nem értek a legtetejére!

Markoló

Markoló

A markoló kanáljával kell a golyókat kiásnotok a ketrecből, meghatározott időn belül. Kitartásra, és türelemre biztos, hogy szükségetek lesz, hogy a lehető legpontosabban juttassátok el a golyókat a helyükre. Zsetonos játék.

Léghoki

Léghoki

Izgalmas, páros játék, ahol szükség lesz a versenyszellemetekre és gyors kezeitekre. Szerezzetek minél több gólt, és győzzétek le versenytársaitokat! Zsetonos játék.

Kosaras

Kosaras

A játék célja, hogy minél többször találjatok bele a palánkba, így tudtok a szintet lépni. Egyre nehezebb lesz betalálni, hiszen a magasabb szinteknél a palánk elkezd mozogni és gyorsulni. Zsetonos játék.

Kisautók

Kisautók

Vigyázz, kész, rajt! Versenyezzetek, hogy ki a legügyesebb sofőr közületek! Az elektromos kisautók, az igazi autók mintájára készültek, melyeknek a használatában animátorok segítenek. Zsetonos játék.

Kis kosár

Kis kosár

A gyerek kosár, a kosaras kistestvére, ami kimondottak kisgyerekeknek ajánlott. A játék célja, hogy minél több palánkot szerezzetek. Zsetonos játék.

Kacsás lövöldöző

Kacsás lövöldöző

A Ducky Splash játék lényege, hogy a lehető legtöbb kacsát eltaláljátok minél kevesebb idő alatt. Jó célzó képességre, gyorsaságra lesz szükségetek, hogy a vízsugárral eltaláljátok a kacsákat. Zsetonos játék.

Focipálya

Focipálya

Barátságos mérkőzések a játszóház rejtekében, egy kis földközeli élmény két mászás és ugrálás között.

Építőkockák

Építőkockák

Ha építenétek nagy építőelemekkel, Izgilandben azt is megtehetitek. Legyetek Ti a legügyesebb, legkreatívabb építészek!

Dínó

Dínó

A dínók sorban vonulnak fel és a lyukon keresztül kis labdával kell őket eltalálnotok. Gyűjtsetek minél több pontot, és döntsetek rekordot! Zsetonos játék.

Csúszdás légvár

Csúszdás légvár

Dupla csúszda, dupla élmény. Csússzatok egyszerre, hogy ne keljen egymásra várni! Sőt, akár versenyezni is tudtok egymással, hogy ki ér le előbb.

Csúszdás ketrec

Csúszdás ketrec

A ketrec az az attrakció, ahol egy helyen csúszhatok, mászhatok, labdázhatok, és ugrálhatok. Fedezzétek fel az izgalmas játékokat rejtő labirintust!

Bungee

Bungee

Bújjatok egy akrobata bőrébe, és tapasztaljátok meg, hogy az eurobungee trambulin segítségével, milyen ugrálás közben a magasban “repülni”! Használatához animátor szükséges, és 16 kg súly minimum kell a használatához. Zsetonos játék.

Bowling

Bowling

Bowlingozzatok virtuális környezetben! Egy valódi labdát dobtok a képernyő felé, ami érzékeli a mozgást és a sebességet, így tudtok minél több bábut ledönteni, és pontokat szerezni. Látványos és szórakoztató játék, az egész családnak. Zsetonos játék.

Biliárd

Biliárd

A biliárd játék lényege, hogy az asztalról minden színes golyót a lyukakba gurítsatok. Akinek ez előbb sikerül, az nyer. Fejleszti a kreativitást, a gondolkodást és a szemmértéket, valamint az ügyességet.

Békás

Békás

Üssétek le minél gyorsabban a felugró brekegő békákat, hogy pontokat szerezzetek! Igazán gyorsnak, és figyelmesnek kell lenni, hiszen a békák nem várnak sokáig. Zsetonos játék.

Bébi park

Bébi park

Kúszva-mászva vagy épp négykézlábon? A biztonságos bébipark tökéletes terep a legkisebbeknek. Akadályok, és ügyességi feladatok, hogy játszva tanulhassunk.

Ketrec labirintus

Ketrec Labirintus

Ez aztán a kihívás! Ki lesz első, aki kijut? Fedezzétek fel a ketrec labirintus minden kis zegzugát!

Szivacslabda ágyú

Szivacslabda ágyú

Éljétek át a kalózok életét, célozzatok és találjátok el a másik hajó legénységét! Zsetonos játék.

Mini légvár

Mini légvár

Mini légvár, a miniknek. Kezdődhet az ugrálás, szaladgálás, az önfeledt játszadozás.

Kapcsolatfelvétel