Izgiland birodalom kicsiknek és nagyoknak!

Programok szülőknek, ha hozzánk látogattok

Közzététel: 2022.07.30. 14:44 | Írta: IzgiLand Játszóház

Az Izgiland játszóház, felhőtlen kikapcsolódást nyújt 2500 nm-en az egész családnak. Népszerűsége évek óta töretlen, hiszen a számos egyedi és izgalmas játék, a játszóház számtalan szolgáltatása, hangulata, a belépő és rendezvények ára egyedülálló a piacon. Az itt található játékok készség- és mozgásfejlesztésben, állóképesség javításban, feszültség levezetésben és személyiség fejlődésben is egyaránt segítséget nyújtanak.

További vonzást ad az idelátogatók számára a perc alapú számlázás, a csoportos és nyugdíjas kedvezmény és a kényelmes parkolás is. A játékpark és a játszóház szolgáltatási köre, – figyelembe véve a piaci igényeket – évről-évre bővül. A játékokkal, amelyek a hozzánk látogató gyermekek rendelkezésére állnak, már biztos találkoztatok. De miért is mondjuk, hogy az Izgiland játszóház 0-99 éves korig egy tökéletes választás lehet? 

 Az alábbi játékokat ajánljuk a hozzánk látogató szülők részére is: 

Zsetonnal működő játékaink: elektromos kisautó, szivacslabdalövő ágyú, autó szimulátor, léghoki, kosárra dobás, béka ütögető, bowling, markoló, catch the light és péntektől vasárnapig az euro bungee. 1 zseton 300 Ft, amely a büfében kérhető a karórára, és távozáskor a recepción rendezhető.  Érdemes hozzánk családosan ellátogatnotok, hiszen míg a picik ugrálnak és aktívkodnak, ti is jól érezhetitek magatokat a nagyobbakkal, vagy éppen a párotokkal is.

Ha a helyszínen megéheznétek vagy megszomjaznátok, abban is tudunk segíteni, hiszen játék közben is fontos az energiapótlás. Népszerű büfénkből a szülők könnyedén ráláthatnak gyerkőceikre és egy remek kávékülönlegesség vagy ízletes étel mellett beszélgethetnek.

https://izgiland.hu/etlap/