Izgiland birodalom kicsiknek és nagyoknak!

Nyári tábor az Izgiland-nél

Közzététel: 2022.06.28. 11:00 | Írta: IzgiLand Játszóház

Ahogy az előző blogbejegyzésünkben kifejtettük, a nyári gyermekfelügyeletet rendkívül nehéz megszervezni. Nagyon sok szempontot kell figyelembe venni és összeegyeztetni, ezzel együtt pedig különös odafigyelést igényel kiválasztani, hogy az ember kikre bízza rá gyermekeit.

Az eddigi években is óriási népszerűségnek örvendő nyári táboraink idén is elindulnak, ha szeretnétek élni a lehetőséggel, mindenképpen azt javasoljuk, hogy minél hamarabb jelezzetek a nektek tetsző időpont(ok)ra, ugyanis rohamosan fogynak a helyek és a 07.25.-29. közötti táborok már meg is teltek.

Elérhető időpontok:

2022.07.18-22.

2022.08.01-05.

2022.08.08-12.

A gyerkőcöket tízóraival, ebéddel, uzsonnával várjuk minden nap. A visszajelzések és az igények figyelembe vételével lesznek kézműves foglalkozások, sportnap, egyéni- és csapatjátékok, bűvész oktatás, süti sütés, vízibomba csata és meglepetés program. Hogy mindez örök emlék maradhasson, emlékfotózásra is lesz lehetőség mesefiguráink valamelyikével.

Ingyenes fotók Lufi kategóriában

Ha esetleg felkeltettük az érdeklődésetek és szeretnétek jelentkezni, az alábbi linken találjátok az információkat ezzel kapcsolatban: https://izgiland.hu/nyari-tabor/