Izgiland birodalom kicsiknek és nagyoknak!

Mikor tarts szülinapi party-t?

Közzététel: 2021.12.10. 11:00 | Írta: IzgiLand Játszóház

 

Örök kérdés, hogy mikor tartsuk a gyerekek szülinapi zsúrját. Szezontól függően eltér a válasz, hisz nehéz a helyzet, ha nyáron van a gyerkőc szülinapja, mert lehet, hogy akkor utaznak el a barátok… Jelenleg a vírus sem segíti a helyzetet, de adunk egy kis útmutatót arról, mikor és hogyan érdemes szülinapi bulit tartani.

Az esetek többségében azt mondanánk, hogy hétvégén tartsuk a gyermekünk szülinapját, mert akkor biztosan mindenki ráér, DE

– szülinapi csomagjaink között találsz egy szerdai kedvezményes lehetőséget, mellyel érdemes élni. Így kedvező áron tarthattok egy fergeteges party-t. Az idő miatt pedig nem kell aggódnod, hisz, ha rögtön iskola után jöttök, mindenre kényelmesen marad idő. Ráadásul a gyerekek kellemesen el is fáradnak, így nem lesz gond a fektetéssel.

– ha profi csapatra bízod a szervezés és lebonyolítás fáradalmait, akkor akár hétköznap is ünnepelhettek együtt. Neked csak el kell hozni a gyerekeket és este hazavinni. Mit szólsz hozzá?

Fontos információ! Szeretnénk tájékoztatni, hogy mi is kellő figyelemmel óvjuk egymást és a gyerekeket az esetleges megbetegedéstől, ezért tudnotok kell, hogy külön intézkedéseket tettünk a szülinapi bulik érdekében.

A szülinapi asztalokat messzebb toltuk egymástól, hogy kényelmesen és biztonságosan elférjen akár két kis party-zó csapat is.

 

Várunk mindenkit nagy szeretettel továbbra is!

A szülinapi csomagjainkat itt éred el: https://izgiland.hu/szulinapi-party/