Izgiland birodalom kicsiknek és nagyoknak!

Hibák, melyeket minden gyerekzsúron elkövetnek

Közzététel: 2021.12.02. 14:08 | Írta: IzgiLand Játszóház

Cégünk évek óta szervez profin koordinált és megszervezett születésnapi zsúrokat, így pontosan tudjuk, melyek azok a hibák, amiket nem szabad elkövetni a nagy napon.

Fontos leszögezni először, hogy a gyerekek minden esetben jól érzik magukat, ha számukra komfortos környezetben játszhatnak a barátaikkal. Azonban nehéz összehozni úgy a csapatot, hogy mindenki egy helyen legyen és akkor, abban a pillanatban csak és kizárólag az ünnepeltre fókuszáljon. Ezért nekünk, szervezőknek és animátoroknak mindent össze kell egyeztetni, ahhoz, hogy ne legyen kavarodás. A tortát úgy harangozzuk be, hogy mire összegyűltek a gyerekek, már rajta legyen(ek) a számok és a tűzijáték, hiszen, ha ezek még hiányoznak, akkor újra szétszéledhet a csapat.

A programok előtt érdemes fel órával hamarabb hívni a gyerekeket, hogy a program kezdetéig üdvözölni tudják egymást és feloldják a gátlásaikat. Rosszul indulhat a szülinap, ha ezt a kis időt nem számolják rá a szülők és rögtön a játszóházban kezdenek játszani a gyerekek, mert ilyenkor nagyobb a széthúzás esélye.

Olyan társakat, barátokat hívjunk meg, akik ismerik egymást. A szülinapi party-jainkra maximum 8 fő érkezhet, így a szülinaposon kívül még legfeljebb 7 szabad hely marad.  Erre a hét helyre olyan barátokat hívjunk, akik jól ismerik egymást, mert ha két különböző ismeretségből hívunk barátokat pl., osztálytársak és gyerekek az edzésről, könnyen létrejöhet egy szétválás. Mindenki azzal játszik, akit ismer, viszont az ünnepelt mind a két csapatot ismeri, ezért neki egyszerre két helyen kéne lennie, tehát a buli végére ő fogja kirekesztettnek és csalódottnak érezni magát.

Ezek a legapróbb hibáknak tűnhetnek, de bizony sokat jelentenek az ünnepelt szemszögéből. Ha azt szeretnéd, hogy egy profi csapat szervezze meg és bonyolítsa le az eseményt, fergeteges játszóházi élménnyel és játékokkal, akkor keresd fel csapatunkat! Válassz 3 fantasztikus szülinapi csomagunk közül, vagy kérd szerdára a bulit, hogy extra akciósan hozzájuss a legjobb szolgáltatásokhoz. A csomagjainkról bővebb itt olvashatsz: https://izgiland.hu/szulinapi-party/