Izgiland birodalom kicsiknek és nagyoknak!

Aktuális

Sikeres rendezvények!

Örömmel adunk hírt arról, hogy az Izgiland játszóház a rendezvényszervezés és azok teljes körű lebonyolításával is bővítette szolgáltatásainak körét. Idén, számos nagyobb cég teljes megelégedettséggel tartotta Mikulás, csapatépítő, családinap rendezvényeit játszóházunkban!

Bővebb információ a rendezvényekről

2018-ban is bővültünk, szépültünk!

Igyekeztünk idén is újabb és újabb játékokkal bővíteni játékparkunkat, sőt egyes játékok játékterét bővíteni is. Többek között nagyobb területet kapott az elektromos autópálya. Sokkal több mozgáskoordinációt fejlesztő járgány lett, roller, kismotor, bobocar, de megújultak a közkedvelt bébitaxi járművek is.


Magyar Bohócok a betegért alapítvány – Dr. Lala

Az Izgiland játszóház nagyon nagy örömmel keresete meg Dr. Lalát, hogy felajánlja segítségét. Játszóházunk boldogan támogat olyan ügyet, amelyben a gyerekek lelki és testi gyógyulása a középpont. Dr. Lala az elmúlt tizenhét évben közel százezer, kórházban fekvő gyereknek nyújtott segítséget a nevetésterápia módszerével. Balogh László bohócdoktor, vagy ahogy egy ország ismeri Dr. Lala munkássága, segítsége pédaértékű számunkra.

001 001
bohócdokik.hu

Tábitha ház – Gyermekhospice támogatása!

Igazán örömmel és boldogan támogattuk a szintén Törökbálinton lévő Tábitha gyermekhospice intézményt. Ezt a magas színvonalú, ingyenes ellátás biztosító helyet a gyógyíthatatlan beteg gyerekeknek és családjuknak hozták létre, ahol lelkes orvos, nővér, pszichológus és más szakember segíti a rászoluló gyermekeket.

001 001
tábitha.hu

Mert segíteni örömteli!

Boldogan számolunk be arról a számunkra nemes eseményről, hogy az Izgiland részt vett a Heim Pál gyermekkórház jótékonysági Mikulás rendezvényén, ahol a beteg gyermekek számára cégünk is vihetett egy kis játékot, és örömöt. Csapatunk arcfestéssel kápráztatta el a gyermekeket, és cégünk közkedvelt Izgi Makija szórakoztatta a gyermekeket, és osztott számukra egy kis édességet. Jó érzés volt segíteni, így jövőre már a gyereknapon is ott leszünk!

001 002
További képek

Új játékokkal bővültünk!

A gyerekek nagy örömére, játszóházunk zselével és mászófallal bővült. Ezek a játékok is fejlesztik a gyermekek egyensúlyérzékét, és állóképességét. A kisebbekre is mindig gondolunk, ezért az 1-3 éveseknek kialakított játszórészben új játszószőnyegek kerültek be és több játékkal is bővült a szórakozási lehetőség! Gyere el és próbáld ki!

001 002 003

Büfénkben kibővített kínálat várja!

Mivel fontos cégünknél a folyamatos innováció és a látogatók elégedettsége, így étlapunkat számos közkedvelt és népszerű étellel egészítettük ki. Többek között retro burgerrel, rántott hússal, gyrossal, melegszendviccsel, és a nagy népszerűségnek örvendő házi süteményekkel! Mindet meg kell kóstolni!

6c6a8430e0463ac3fc58b7e0abcc013b