Izgiland birodalom kicsiknek és nagyoknak!

3+1 tipp hogy készül, ha hozzánk érkezel

Közzététel: 2022.03.09. 13:10 | Írta: IzgiLand Játszóház

A szülők egyik legnehezebb feladata az, hogy minden helyzetre készülniük kell: ha éhes a gyerek, de nem csak sósat kíván, ha fázik, de leette a felsőjét, ha kényelmetlen a cipője, és ezt még holnapig sorolhatnánk. Anyukám egyszer megfogadta egy idősebb anyuka tanácsát, miszerint: legyen nálad mindig valami sós, édes, buborékos, mentes és nagy baj nem lehet. Így is tett és amikor az állatkertben üvöltöttük, hogy enni akarunk, de nem szendvicset, akkor jött a B opció a keksz/croassant. Majd a következő alkalomnál almalé helyett buborékos vizet kaptunk. Így nem volt olyan felület, ahol fogást találtunk volna rajta, mindennel elégedettek voltunk és a legfontosabb: ha boldog a gyerek, boldog az anyuka is. Kinek ismerős ez?

Pont ezért készültünk egy olyan cikkel, ami bemutat 3 + 1 hasznos információt arról, hogyan készülj, ha hozzánk jöttök, hogy ne kelljen a fél házat is becsomagolni, hogy a gyerekeket kiszolgáld.

1.Öltözet

Az egyik legnehezebb kérdés, hiszen nem szeretnénk, ha fázna, de azt se, ha nem lenne váltó ruhája. De ha már váltó ruha, akkor mennyit és milyen legyen? Az a javaslatunk, hogy ne nagyon öltöztessétek fel a gyerekeket, mert itt a nagy ugrálásba és játszásba nagyon ki tudnak melegedni. Elég egy póló és egy kényelmes játszós nadrág. Érdemes készülni egy váltó pólóval, hátha annyira megizzad, hogy a haza útra ki kell cserélni.

2.Zokni

A csúszásmentes, másnéven a tappancsos zoknikat ajánljuk, hogy biztonságosan futkározhassanak a gyerekek a játszóház teljes területén.

3.Étel, ital

Nem kell extra étellel és itallal készülnöd, hiszen játszóházunkban remek büfé üzemel. Kérhettek rendes ebédet, vagy csak kis snacket. (A szülőknek pedig az isteni kávénkat kötelezővé tennénk.)

Az étlapot tekintsd meg itt.

+1 Pihenés

Ha kisebb gyerekről van szó, érdemes a délutáni alvás után érkezni, hogy a gyerkőcnek legyen ereje játszani és jól elfáradni, ami az esti altatáskor kifejezetten jól jön. Ha pedig nagyobb gyerekkel érkeztek, a hét bármely napján és időszakába szívesen várunk benneteket egy nagy játszásra!

Reméljük ezzel a kis bejegyzéssel segíthettünk nektek a készülésben.