Izgiland birodalom kicsiknek és nagyoknak!
Nyitva: H-V.: 9-20h-ig | Info: +36 20 286 5141

Játékok

A játék élménye:

Már óvodáskortól megfigyelhető, hogy a gyermekeknek óriási szüksége van a játékra, a mozgásra és a sportolásra. A napi környezet sokszor nem tudja számukra megadni azt a mozgásteret és élményt, amelyet igényelnek. Így a szülők sokszor keresnek gyermeküknek olyan programokat, helyszínt, ahol ezeket az ingereket megadhatják!

Ezért is örülünk, hogy a 3. éve megnyitott és méltán népszerű játszóházunkban mindezekkel szolgálhatunk. A hozzánk ellátogató gyermek és már felnőtt / szülő is, az egészséges mozgáson túl, olyan játékélménnyel távozhat, amely hozzájárul testi, lelki és szellemi fejlődésükhöz egyaránt. Ahol a játék és a mozgás élménye biztonságos környezettel, kreatív, sokrétű és ötletes játékokkal is párosul. Az itt található játékok készség- és mozgásfejlesztőek, valamint az állóképesség javításában is segítenek.

Játékok:

* a játékokról készült képek megtekintéséhez, kattintson a játék nevére, vagy a mellette lévő ikonra
* A “(X)”-el jelölt játékaink, átmenetileg nem elérhetőek

 

Gyerekeknek:

 

Kisebbeknek:

 

Szülőknek:

 

Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a gyermekednek szóló aktuális színes programjainkról, szülinapi party és egyéb rendezvények lehetőségeiről!

/ ( hó / nap )
Hirdetési lehetőség
Izgiland hirdetési lehetőség

Ha gyerekeknek vagy szüleinek célzott hirdetési lehetőséget keres, megtalálta!

Részletek ❯
Kövess minket facebook-on is!
Rólunk mondták
Kedves Játszóház!

Kisgyermekes szülőként, ismerőseink ajánlására látogattunk el a játszóházba. Jól éreztük magunkat és külön örültünk a baba-mama szobának, ahova kényelmesen el lehetett vonulni a gyerekkel. A büfében a választék széles, és az ételek minősége is kiváló! A személyzet figyelmes és segítőkész. Biztosan gyakran fogjuk még látogatni a játszóházat! Köszönjük!

Sipos Róbert és családja / Érd/
Kedves Játszóház!

Le a kalappal :-) nagyon jól éreztük magunkat. Rengeteg játék lehetőség van izgalmas változatos és azt gondoljuk minden igényt kielégít!! Máskor is mindenképpen jövünk! Köszönjük az élményt!

Réka és Marci / Érd/
Kedves Játszóház!

Köszönjük kedves vendéglátásotokat! Minden nagyon szuper volt, a hangulat az ellátás! Nem kérdés, hogy legközelebb is itt tarjuk a kisfiam születésnapját és mindenki másnak is ajánlani fogjuk ezt a helyet. Köszönünk mindent!

Hirczi Anita és családja / Érd/