Izgiland birodalom kicsiknek és nagyoknak!

Aktuális

Magyar Bohócok a betegért alapítvány – Dr. Lala

Az Izgiland játszóház nagyon nagy örömmel keresete meg Dr. Lalát, hogy felajánlja segítségét. Játszóházunk boldogan támogat olyan ügyet, amelyben a gyerekek lelki és testi gyógyulása a középpont. Dr. Lala az elmúlt tizenhét évben közel százezer, kórházban fekvő gyereknek nyújtott segítséget a nevetésterápia módszerével. Balogh László bohócdoktor, vagy ahogy egy ország ismeri Dr. Lala munkássága, segítsége pédaértékű számunkra.

001 001
bohócdokik.hu

Tábitha ház – Gyermekhospice támogatása!

Igazán örömmel és boldogan támogattuk a szintén Törökbálinton lévő Tábitha gyermekhospice intézményt. Ezt a magas színvonalú, ingyenes ellátás biztosító helyet a gyógyíthatatlan beteg gyerekeknek és családjuknak hozták létre, ahol lelkes orvos, nővér, pszichológus és más szakember segíti a rászoluló gyermekeket.

001 001
tábitha.hu

Mert segíteni örömteli!

Boldogan számolunk be arról a számunkra nemes eseményről, hogy az Izgiland részt vett a Heim Pál gyermekkórház jótékonysági Mikulás rendezvényén, ahol a beteg gyermekek számára cégünk is vihetett egy kis játékot, és örömöt. Csapatunk arcfestéssel kápráztatta el a gyermekeket, és cégünk közkedvelt Izgi Makija szórakoztatta a gyermekeket, és osztott számukra egy kis édességet. Jó érzés volt segíteni, így jövőre már a gyereknapon is ott leszünk!

001 002
További képek

Új játékokkal bővültünk!

A gyerekek nagy örömére, játszóházunk zselével és mászófallal bővült. Ezek a játékok is fejlesztik a gyermekek egyensúlyérzékét, és állóképességét. A kisebbekre is mindig gondolunk, ezért az 1-3 éveseknek kialakított játszórészben új játszószőnyegek kerültek be és több játékkal is bővült a szórakozási lehetőség! Gyere el és próbáld ki!

001 002 003

Büfénkben kibővített kínálat várja!

Mivel fontos cégünknél a folyamatos innováció és a látogatók elégedettsége, így étlapunkat számos közkedvelt és népszerű étellel egészítettük ki. Többek között retro burgerrel, rántott hússal, gyrossal, melegszendviccsel, és a nagy népszerűségnek örvendő házi süteményekkel! Mindet meg kell kóstolni!

6c6a8430e0463ac3fc58b7e0abcc013b