Izgiland birodalom kicsiknek és nagyoknak!
Nyitva: H-V.: 9-20h-ig | Info: +36 20 286 5141

Aktuális

Mert segíteni örömteli!

Boldogan számolunk be arról a számunkra nemes eseményről, hogy az Izgiland részt vett a Heim Pál gyermekkórház jótékonysági Mikulás rendezvényén, ahol a beteg gyermekek számára cégünk is vihetett egy kis játékot, és örömöt. Csapatunk arcfestéssel kápráztatta el a gyermekeket, és cégünk közkedvelt Izgi Makija szórakoztatta a gyermekeket, és osztott számukra egy kis édességet. Jó érzés volt segíteni, így jövőre már a gyereknapon is ott leszünk!

001

002

 

További képek ❯


 

Akciókkal bővültünk!

Újabb két akcióval kedveskedünk a gyermekeknek. Így már hétfőn és kedden is ajándékkal és kedvezménnyel várjuk a gyermekeket!

Részletek ❯

happy-children-day-speech


 

Új játékokkal bővültünk!

A gyerekek nagy örömére, játszóházunk zselével és mászófallal bővült. Ezek a játékok is fejlesztik a gyermekek egyensúlyérzékét, és állóképességét. A kisebbekre is mindig gondolunk, ezért az 1-3 éveseknek kialakított játszórészben új játszószőnyegek kerültek be és több játékkal is bővült a szórakozási lehetőség! Gyere el és próbáld ki!

001

002

003

 


 

Büfénkben kibővített kínálat várja!

Mivel fontos cégünknél a folyamatos innováció és a látogatók elégedettsége, így étlapunkat számos közkedvelt és népszerű étellel egészítettük ki. Többek között retro burgerrel, rántott hússal, gyrossal, melegszendviccsel, és a nagy népszerűségnek örvendő házi süteményekkel! Mindet meg kell kóstolni!

6c6a8430e0463ac3fc58b7e0abcc013b

 

Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a gyermekednek szóló aktuális színes programjainkról, szülinapi party és egyéb rendezvények lehetőségeiről!

/ ( hó / nap )
Hirdetési lehetőség
Izgiland hirdetési lehetőség

Ha gyerekeknek vagy szüleinek célzott hirdetési lehetőséget keres, megtalálta!

Részletek ❯
Kövess minket facebook-on is!
Rólunk mondták
Kedves Játszóház!

Kisgyermekes szülőként, ismerőseink ajánlására látogattunk el a játszóházba. Jól éreztük magunkat és külön örültünk a baba-mama szobának, ahova kényelmesen el lehetett vonulni a gyerekkel. A büfében a választék széles, és az ételek minősége is kiváló! A személyzet figyelmes és segítőkész. Biztosan gyakran fogjuk még látogatni a játszóházat! Köszönjük!

Sipos Róbert és családja / Érd/
Kedves Játszóház!

Le a kalappal :-) nagyon jól éreztük magunkat. Rengeteg játék lehetőség van izgalmas változatos és azt gondoljuk minden igényt kielégít!! Máskor is mindenképpen jövünk! Köszönjük az élményt!

Réka és Marci / Érd/
Kedves Játszóház!

Köszönjük kedves vendéglátásotokat! Minden nagyon szuper volt, a hangulat az ellátás! Nem kérdés, hogy legközelebb is itt tarjuk a kisfiam születésnapját és mindenki másnak is ajánlani fogjuk ezt a helyet. Köszönünk mindent!

Hirczi Anita és családja / Érd/