Izgiland birodalom kicsiknek és nagyoknak!
Nyitva: H-V.: 9-20h-ig | Info: +36 20 286 5141

Akciók

A hűségedet díjazzuk!

Kérd hűségkártyádat a recepción és gyűjts össze 5 pecsétet 60 napon belül, így az 5. teljes árú gyermekjegyet 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg.

Egy hűségkártyára naponta 1 pecsét kerülhet, a kártya névre szóló, át nem ruházható, és kizárólag teljes árú gyermekbelépőre érvényes, tehát a kísérőjegyekre nem vonatkozik.


Születésnapi Izgi Szerda 50% kedvezménnyel!

unnamed-4

 

Ünnepeld a szülinapodat az év bármely szerdáján, és az aktuális napi gyermekbelépőjegy árából 50% kedvezményt biztosítunk!

Plusz!!!

A Szülinapi Izgi Szerda rendezvényre érkező minden 14 éves kor feletti kísérő számára, INGYENES belépést biztosítunk játszóházunkba!

Bulira fel! Szülinapi Izgi Szerda az Izgiland Játszóházban!

IMG_6133 IMG_6598

* Az akció más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Az akció nem vonatkozik a Születésnapi Csomag árakra, és csak szerdai napokon vehető igénybe az akcióban szereplő feltételekkel. A Szülinapi Izgi Szerda Akció 2015. április 1-től visszavonásig érvényes.

 


 

 

Szülinapod van? Ajándékkal kedveskedünk!

Születésnapodon a vendégünk vagy egy önfeledt játékra, így a belépőt ajándékba adjuk! (Igazoló okirat felmutatása szükséges)

 


 

Törökbálinti lakosok FIGYELEM!

A törökbálinti lakosok részére 25% kedvezményt biztosítunk a napijegy árából! (Lakcímkártya felmutatásával vehető igénybe a kedvezmény!)

 


 

Budakeszi lakosoknak 15% kedvezményt biztosítunk!

 


 

Érd és Budaörs 10% kedvezmény!

Érdi és budaörsi lakosok részére 10% kedvezményt biztosítunk a napijegy árából! (Lakcímkártya felmutatásával vehető igénybe a kedvezmény!)

 


 

* Több akció, kedvezmény vagy ajándék jegy összevonására nincs lehetőség, ilyen esetben egy kedvezményt vagy akciót áll módunkban elfogadni! Bármely kedvezmény igénybevételéhez a megfelelő igazolvány felmutatása szükséges!

* A belépőjegy megváltása egyszeri belépésre jogosít!

* Iskolaszüneti napokon hétköznap és hétvégén is hétvégi áraink érvényesek!

* Játszóházunkban jelenleg csak készpénzzel tudtok fizetni!

* A belépést követően reklamációt nem fogadunk el!

* Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy játszóházunkban kamerarendszer működik!

Megértéseteket köszönjük!

Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a gyermekednek szóló aktuális színes programjainkról, szülinapi party és egyéb rendezvények lehetőségeiről!

/ ( hó / nap )
Hirdetési lehetőség
Izgiland hirdetési lehetőség

Ha gyerekeknek vagy szüleinek célzott hirdetési lehetőséget keres, megtalálta!

Részletek ❯
Kövess minket facebook-on is!
Rólunk mondták
Kedves Játszóház!

Kisgyermekes szülőként, ismerőseink ajánlására látogattunk el a játszóházba. Jól éreztük magunkat és külön örültünk a baba-mama szobának, ahova kényelmesen el lehetett vonulni a gyerekkel. A büfében a választék széles, és az ételek minősége is kiváló! A személyzet figyelmes és segítőkész. Biztosan gyakran fogjuk még látogatni a játszóházat! Köszönjük!

Sipos Róbert és családja / Érd/
Kedves Játszóház!

Le a kalappal :-) nagyon jól éreztük magunkat. Rengeteg játék lehetőség van izgalmas változatos és azt gondoljuk minden igényt kielégít!! Máskor is mindenképpen jövünk! Köszönjük az élményt!

Réka és Marci / Érd/
Kedves Játszóház!

Köszönjük kedves vendéglátásotokat! Minden nagyon szuper volt, a hangulat az ellátás! Nem kérdés, hogy legközelebb is itt tarjuk a kisfiam születésnapját és mindenki másnak is ajánlani fogjuk ezt a helyet. Köszönünk mindent!

Hirczi Anita és családja / Érd/